dilluns, 25 de febrer del 2013

Rosa Clará. La núvia catalana per excel·lència.


Rosa Clará es va decidir a crear finalment la seva pròpia marca de vestits de núvia l’any 1995, després d'haver recorregut una trajectòria gens curta dins del món de la moda nupcial i haver adquirit suficient experiència per tenir les bases del que seria la seva marca.
Li sobrava talent i creativitat per poder fer una col·lecció amb cara i ulls, aixi que en aquesta data, 1995, va obrir a la capital catalana la seva primera botiga, situada a uns dels carrers més exclusius i que reunia més compradors amb alt poder adquisitiu de tota la ciutat, el passeig de Gràcia.

Des de llavors, Rosa va crear dissenys propis amb els seu nom a l’etiqueta, innovant des del punt de vista de l’estil nupcial. Fins llavors, els vestits de núvia havien estat clàssics i fins hi tot massa tradicionals, avorrits, però ella va saber barrejar la elegància dels vells dissenys amb l’atreviment d'un estil molt més modern i avantguardista  Per les núvies de llavors, els vestits de Rosa Clará van ser tot un gran pas endavant.

Un aspecte clau que cal remarcar (i un dels perquès del seu èxit) és la comoditat que confereix als seus vestits. Podia ser que es relacionés casar-se amb posar-se una peça incòmoda, però amb els seus vestits la núvia podia oblidar que portava un vestit cenyit o una cua llarga. I no cal oblidar la gran qualitat dels teixits.
També és una marca que ha sabut generar valor amb el tracte als seus clients. Saben que aquest és un dels seus dies més importants i per això, ella i el seu equip de col·laboradors tracten a la futura núvia com ho feien el primer dia que va obrir.

El seu treball per generar valor amb uns dissenys elegants i moderns, roba de qualitat, molt còmodes i un excel·lent tracte als clients li ha permès anar-se expandint poc a poc. Té més de quaranta franquícies arreu d’Espanya i botigues a Japó, EEUU, Itàlia,...
Un fet curiós és que no en tenia prou amb els seus vestits, sinó que s’ha llençat a comprar dissenys d'altres dissenyadors importants com Christian Lacroix o Jesus Del Pozo i vendrel’s. Des de 2003, es poden veure els seus vestit a la passarel·la Gaudi Novies de Barcelona.






11 comentaris:

  1. Son preciosos.
    Tienes un premio en mi blog, cuando quieras puedes pasar a buscarlo:

    http://misperpetracionespotinguiles.blogspot.com

    ResponElimina
  2. Me gusta cómo esta diseñadora reinterpretó la moda nupcial para conferirle categoría de alta costura, siendo coherente a lo largo de su historia.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si, ella hizo de lo simple y senzillo casi piezas de arte para amantes de la moda. Eso se lo debemos!

      Elimina
  3. Enhorabuena por el blog..ya tenéis una seguidora más!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Nos alegra que te guste Charo :) prometemos mantener el nivel en los siguientes posts!

      Elimina
  4. Me encantan ese tipo de trajes de novia, con encaje :) Me encanta el blog, os sigo! (:

    Mónica <3
    lookatmonica.blogspot.com

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Mónica. El de la foto con encaje lo escogimos por su especial delicadeza, la verdad es que es uno de los que nos gustan más :) Gracias por el follow

      Elimina
  5. Una diseñadora excepcional que toda novia busca en el diseño de tan especial dia!
    Estupendo post
    http://momentsofwoman.blogspot.com.es/

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sin duda una de las mejores elecciones que una novia puede hacer para el dia de su boda. Rosa Clará se ha ganado todo nuestro respeto con su genial trabajo.
      Estupendo blog por cierto :)

      Elimina
  6. Muchas gracias María!Nos gustan tus outfits con diseños españoles.

    ResponElimina