dimarts, 12 de març del 2013

Estimats lectors/ Estimados lectores / Dear Readers

Estimats lectors:

En aquest espai hem parlat sobre l'internacionalització d'empreses de moda i hem vist algunes de les seves estratègies. El que va començar com una assignatura de la nostra carrera es va anar convertint en gairebé un hobby o un passatemps, en part gràcies als vostres comentaris i el vostre suport. Estem molt agraïdes, i la feina de l'assignatura en teoria ja s'acaba aquí, però com que ens hem trobat a gust amb el tema i amb tots vosaltres hem decidit que molt possiblement seguirem amb el blog, això sí, amb temes més variats i lliures i més personals.
Gràcies per haver-nos llegit i esperem que si el blog continua, ho seguiu fent :)

Laura, Diana i Margarita.

Estimados lectores:

En nuestro espacio hemos hablado sobre la internacionalización de empresas de moda y hemos visto algunas de sus estrategias. Lo que empezó como una asignatura de nuestra carrera se ha ido convirtiendo en casi un hobby o un pasatiempo, en parte gracias a vuestros comentarios y vuestro apoyo. Estamos muy agradecidas, y la tarea de nuestra asignatura en teoria se acaba aqui, pero como nos hemos encontrado tan agusto con el tema y vosotros hemos decidio que muy posiblemente seguiremos con el. Eso si, con temas un poco mas variados y libres y más personales.
Gracias por habernos leido y esperamos que si el blog continua, lo sigáis haciendo :)

Laura, Diana y Margarita.

Dear readers:

In our space we've talked about the internacionalization of some fashion companies and brands, and we've seen their strategies too. What started as a university subject has been becoming a hobby for us, in part thanks to all your comments and support. We are so grateful, and our work for the subject is over, but because of all you support and the amazing topic (fashion) we will possibly keep working on this blog. We'll do it more personaly and with more variety.
Thank you for having readen us and we guess that if this blog continues, you keep doing it :)

Laura, Diana and Margarita

4 comentaris:

  1. Laurix!!
    M´agrada molt llegir que per fi has aconseguit relacionar d´alguna forma el que més t´agrada amb el que que estudies ara mateix!!
    Crec que aquesta era la idea!
    Un petonàs!!

    ResponElimina
  2. Great Blog,

    Would you like to follow each other on GFC?

    vivianista.com

    ResponElimina